365398 Menns Trenere Puma Black Sports Sneakers V2 Tsugi 02 Netfit Løpesko waqqxB8H
Trenere Asics Tempo Classic Velg Størrelse Sko Sneakers IxTaxw1U

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Mules Pic Tøfler Beach Sandaler Ladies Rhinestone Espadrilles Shoes Wedge As Heels Nye qtw6IPZ7f

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Svart Toe 5 Pointed Heels Slip Sam 727694599398 Laney Edelman On 4 Uk 0RqxA6w