Fur Womens ekte Sheep Lamb Real 2pcs Short Skjørt 100 Coat Jackets Coats 0HZqpTSnHc
Dries Van S Sort 8 Kjole 10 Cashmere Tunika Størrelse Noten Grønn Jumper Alpaca rrwqdR

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Sko 36 R66 Størrelse Wedge Comfort Arcopedico Black Boots 4nwAxdqWSf

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Blue UK Ballerina All Ballett Star 4 On Slip Dans Converse Ny qCz1x8x