Jeans Calvin Klein Jeans Klein Klein Calvin Womens Womens Calvin S44dU8qw
Down Jacket Thicken lam White ekte Fur Collar 100 Duck Parka Kvinners Coat W6qa8pxwnv

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Regnbåt Multi Wellies Størrelse 4 Vårblomster Ladies Bogs Festival 71897 9 Svart wHZO6q7

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Smith Seta Med Calf Swirl Størrelse UK Lois 38 Paul 5 Støvler Signatur Black fdgRnxq