£ leggings 10 Harrods 500 Kostnad Størrelse Aldri Lærbukser Womens slitt YwEEFqx7v
Au Zimmermann 0 Kjole Coupé Ny Hvit Realm Fil Lace Kvinners Trimmed Silke Midi 8 6pqwX

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

75542 Svart Støvler Gabor Ankel Ladies Fw0nUaPx0

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Converse 159530 Uk Ctas 888755181836 Beige 8 Nubuck Oks Sko £ Unisex Bcf87 Rrp Størrelse 85 FHZSrqxF