Selfridge 10 Jacket Women's produsent Størrelse grå 10 Miss Gray dq6xHff
38 Taylor Uk Silke Det 8 Us Lindsay Dress 6 Ruffle 40 Rebecca 2 PgqpTwg

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Converse 159530 Uk Ctas 888755181836 Beige 8 Nubuck Oks Sko £ Unisex Bcf87 Rrp Størrelse 85 FHZSrqxF

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Motorsykkel Stone Up Davidson Beechwood Støvler Biker Leather Lace Harley Ladies wazXAnq