Gant 30 Jeans Blå Farge 8054419135732 30 Størrelse 68901 Herre rwrqStB
Vintage Button Lomme 42 Long Three Blazer Sb Billett Black Tweed Størrelse Harris qHYFY

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Inch 6 15 Ryggsekk Travel 689720749194 Business Laptop Ryggsekk Tyveri Inateck 15 School OqwxtnUxRC

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Inch Case Sleeve tommers laptop 13 13 5 5 veske Dark 13 beskyttelsespose 13 Protective for Bag For Grey Mørkegrå Laptop 13 13 fg6qfB