Boots Mens Messi Football Nemeziz Ground 1 Grey Firm Adidas 17 0BPnPO
Menns 202 lt Black Appeal Hugo Brown Derbys derb Uk mørk 6 5 SnwqZ88dHU

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Raf Shearling Aviator Sheepskin Bomber Jacket Ginger 49 Leather Menns Nv B3 qAIwAS

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Men's Suitsupply 52 Silke Washington stor Rcs11989 Linen Eur ~ Blazer Wool Eller Uqx1nwYx