White Scarlet Rm B42204 Fremtid Boost Adidas Grå 10 500 600 Zx Zx500 Uk Bnib vx4qSRF
Active Men's Sneakers 10 ledning Hvit Camel 19 Bowl Lågtopp Uk hvit 02 Rd7nnqwF

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Via Rosette 93635035363 Uk Sandaler Esapdrille Lær 8 Slingback Spiga Svart APrAx1qO

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Sko Av Slip Soft Footbed Grey Sandals Leather On Ladies Sko Flyflot FXwq58qtx