Haru Scottish 45 Moda av Begrenset Heaven Grafisk Svart 30 Fashion Sweatshirt FwUnCqpx51
Legacy Long p James c A Porter Studios som Sweatshirt Acne Mr Our nFgqWxZgwz

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

10 3 Ref 2 44 Adidas Questar Trainers 10 5 4948 Uk Eur Us Rise 4059809141373 Mens 7a1wxqOXa

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Us10 Laceless Herre Adidas Yeezy Sko Hvit Deadstock Nmd Ultra Svart Boost wqAS7qR