Laval 8434256801197 Black Handbag Bag Clutch Studs 44945 Metallic Menbur 5x1qw8nZ
Restyle Black Fur Moon Syntetisk Nu Child Leather Skoleveske Goth Ryggsekk 5903313953115 AxCfwArqE

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Størrelse Ladies Clarks 6d Støvler Leather Gortex Svart wXZqp8x

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Santana High 727694110913 6 Carlos Svart 5 Knee 962 Lær Gamon Uk Boots By gxx5C6q