Blu Piquadro Ryggsekk Lær 8024671485241 43 Blue Cm Spesial Notebook Square Case Tobaks CRwSqa
Amorøs Satchel Rebecca Textured I Leather Kirsebær Minkoff 191422094095 Tote Bag Nwt Rød xwg4qROx

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Briefcase Bis Pride Vegas Soul 15 Lerret 4021068473038 '' 4x5wpqgF

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Akme Olive Duffle Veske Ryggsekk Militær Pentagon Camping Utendørs xYzOw