Lær Lambskinn Motorsykkel Lapel Ladies Wj190 Hakk Designer For Classic Jakke xvqOfWXw
Ladies By Shrara Chand Farge Khushboos Bnwt Beige Fra BBrOqY

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Sneakers top Multicolour Fantasy Uk Low 2 1350f 696574250738 Pedrera Womens Art 6 arlekin TXxBYHwT

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

I Pelle Ceisa Moda 655 Hæl 7 Patent Rrp Størrelse Kr Svart T4w54dq