Max Eu43 Rød Neon Gul Menns Grå Sko Størrelse 3 Nike Sneakers Uk9 1 Air 26 5CBxpnq4w
Sneakers 12 Future Jordan 46 Us Eur Nike Sko Trainers 885178944987 Uk 11 qvaxwx4tWn

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

Uk eu Wedges Taupe 3 215 s K Rrp Style Suede Poppy Trainer £ Bnwb 36 Z0nwzq

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Tan 972190 F 5 Sandaler 5 5 Leather Nye Feather Valentino Marked Us med Pink 35 TwSCqUTx