Mod Black Eye Lesebriller 0 2 Plastic rektangulære Cat Kvinners Frame 4wvq75
Gothic Retro Colored Vintage Flip Steampunk Retro Rund Up Pack Plastic 2 Frame Circle nYq4Rpwzvx

 

Veilederen gir en grundig beskrivelse av hvordan små og store virksomheter kan jobbe med forebygging og håndtering av rus- og spillproblematikk etter Akan-modellen. Innholdet bygger på erfaringer Akan kompetansesenter har tilegnet seg gjennom daglig dialog med bedrifter, og den forskning som er publisert om temaet både nasjonalt og internasjonalt.

Akan kompetansesenter forbeholder seg retten til å oppdatere og justere Veilederen ved behov. Vi vil informere om dette på hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har kommentarer eller spørsmål knyttet til innholdet.

Det er flere måter å lese veilederen på:

Ved å lese publikasjonen i Issuu, kan du bla i veilederen som i en trykket versjon og søke på ord og begreper. Du kan også laste ned eller dele veilederen med andre ved å trykke på «share»-knappen. Du kan ikke skrive ut fra Issuu, dersom du skal skrive ut hele eller deler av veilederen må den lastes ned først.

Veileder i Akan-modellen Issuu-utgave

 

Dersom du vet at du skal skrive ut hele eller deler av veilederen, kan du laste den ned i PDF-format her. Denne er også høyoppløst og egner seg godt til trykk.

44 Originals Kegler 8000 668540 Rom 5 46 Zx London 45 Oslo 5 Adidas 8W4qHw1q

Veileder i Akan-modellen PDF-utgave

Element Mid Topaz Suede Textile Uk C3 Svart 3664564044732 Tan Mens 8 Trainers q1F1Ew